15 juli 2021

Cees Blom laat een nieuwe webshop bakken

šŸ“£ Groot nieuws! Met trots kondigen wij aan dat we de kans hebben gekregen om een gloednieuwe webshop te ‘bakken’ voor Banketbakkerij Cees Blom.

Cees Blom is al vele jaren een gewaardeerde klant en het is een eer om hen te ondersteunen bij deze spannende stap van een traditionele website naar een webshop.

Met deze nieuwe webshop kunnen jullie binnenkort moeiteloos genieten van het heerlijke assortiment van Banketbakkerij Cees Blom, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis. Of je nu op zoek bent naar verrukkelijke taarten, smakelijke gebakjes, ambachtelijke koekjes of andere heerlijke lekkernijen, alles is slechts een paar klikken verwijderd!

We werken hard om een gebruiksvriendelijke en intuĆÆtieve webshop te creĆ«ren, waar je eenvoudig door het uitgebreide aanbod kunt bladeren, je favoriete producten kunt selecteren en veilig kunt afrekenen.

Blijf op de hoogte, want we zullen binnenkort de officiƫle lancering aankondigen! Volg onze pagina, zodat je als een van de eersten op de hoogte bent van de grand opening van de Banketbakkerij Cees Blom webshop. Je wilt dit zeker niet missen!

We willen Banketbakkerij Cees Blom bedanken voor het vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om samen een succesvolle online ervaring voor hun klanten te creƫren.


Lees onze andere verhalen