10 mei 2023

Scoor als eerste met mobile first ๐Ÿ“ฑ

Mobile first ontwikkelen van een website is een aanpak waarbij we als eerste de focus leggen op het ontwerpen en optimaliseren van de website voor mobiele apparaten.
Elk jaar merken we meer dat ‘mobile first’ ontwikkelen van websites steeds belangrijker wordt voor succes in het digitale tijdperk, dus ook voor jouw bedrijf.

Hier zijn drie redenen waarom:

๐Ÿ‘‰ Betere gebruikerservaring: met meer mensen die websites bezoeken via mobiele apparaten, is het cruciaal om een website te hebben die perfect functioneert en er geweldig uitziet op smartphones en tablets.

๐Ÿ‘‰ Hogere conversie: snelle laadtijden en eenvoudige navigatie op mobiele apparaten dragen bij aan een hogere conversie van bezoekers naar klanten. We zorgen ervoor dat potentiรซle klanten niet gefrustreerd raken door langzame laadtijden of moeilijk te gebruiken elementen.

๐Ÿ‘‰ Betere vindbaarheid (SEO): Google hecht steeds meer waarde aan de mobiele ervaring bij het bepalen van de rangorde van websites. Door onze ‘mobile first’ aanpak, voldoen we aan de eisen van zoekmachines en vergroten we de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website.

Dus waar wacht je nog op? Ga voor een ‘mobile first’ website en laat je concurrentie ver achter je!


Lees onze andere verhalen