Logo Medium

Een zorgvuldig ontworpen logo is belangrijk, omdat je daarmee naar buiten treedt en je ermee communiceert naar je klanten. Je logo is een onderdeel van de visuele identiteit van je bedrijf.

Wij ontwerpen een uniek logo voor jou. Tijdens het ontwerptraject houden we rekening met kleur, vorm, typografie, herkenbaarheid en toepasbaarheid.

Je investering is éénmalig € 250,-. Wil je graag keuze uit meer conceptversies van je logo én een huisstijlhandboek? Dan raden wij Logo Large aan.

Logo ontwerp

Voordat we beginnen aan het ontwerpen van je logo bespreken we wat je wilt uitdragen, uitstralen en welke kleuren je voor ogen hebt. Daarnaast komen tijdens het ontwerpen de volgende aspecten aan bod:

Kleur
Aan de hand van kleurwaaiers stellen we vast wat geschikte bedrijfskleuren zijn. Daarna gaan we je logo ontwerpen. Kleur moet passen bij je bedrijfsuitoefening. Het geeft de juiste sfeer en herkenbaarheid aan je logo.

Vorm
Een logo herken je aan de vorm. Binnen die vorm moeten alle belangrijke gegevens geplaatst worden. Afhankelijk van je bedrijfsnaam en beeldmerk zoeken wij naar die juiste vorm.

Typografie
De typografie, of te wel de lettergrootte, kleur en dikte van de letters, moet leesbaar zijn en passen bij het beeldmerk. Een juiste, geschikte typografie zorgt ervoor dat jij je onderscheidt van je concurrenten.

Herkenbaarheid
Een logo werkt goed als het symboliseert wat je doet. Ook is het prettig als je logo van veraf al herkenbaar is.

Toepasbaarheid
Je logo wordt opgeleverd voor beeldschermgebruik (RGB), full color (CMYK) en drukwerk (PMS). Alleen dan kan je logo eenduidig worden doorgevoerd op alle communicatiemiddelen.

Op maat gemaakt

Je logo wordt altijd op maat gemaakt zodat deze toepasbaar is op alle communicatiemiddelen.

Feedbackrondes

Onze vormgever voegt tijdens het ontwerptraject alle aspecten samen en werkt toe naar een conceptversie. Je krijgt alle vrijheid voor feedback totdat je tevreden bent.

Interesse! Voorbeeld?