Totaalpakket 3

Totaalpakket 3 bevat alles wat je nodig hebt om direct goed aan de slag te kunnen. Een mobielvriendelijke website met onbeperkt aantal pagina's in een zakelijk of modern design. Daarbij een logo- en drukwerkpakket voor een herkenbaar logo en voldoende drukwerk.

Je betaalt per maand € 19,- en de investering is éénmalig € 1.599,- (inclusief 10% pakketkorting).


Inhoud Totaalpakket 3

Website Medium

Zonder toeters en bellen straal je rust en eenvoud uit. Het gaat er immers om dat je boodschap goed en snel overkomt. Leid je bezoeker daarom niet af! Je kunt kiezen uit een zakelijke of moderne uitstraling.

Logo Medium

Voordat we beginnen aan het ontwerpen van je logo bespreken we wat je wilt uitdragen, uitstralen en welke kleuren je voor ogen hebt. Daarnaast komen tijdens het ontwerpen de volgende aspecten aan bod:

Kleur
Aan de hand van kleurwaaiers stellen we vast wat passende en geschikte bedrijfskleuren zijn. Daarna gaan we je logo ontwerpen. Kleur moet passen bij je bedrijfsuitoefening. Het geeft de juiste sfeer aan je logo.

Vorm
Een logo herken je aan de vorm. Binnen die vorm moeten alle belangrijke gegevens geplaatst worden. Afhankelijk van je bedrijfnaam en beeldmerk zoeken wij naar die juiste vorm.

Typografie
De typografie, of te wel het lettertype en de dikte van de letters, moet leesbaar zijn. Grappige of onleesbare lettertypes doen afbreuk aan herkenbaarheid. Wij advieseren eenvoud.

Herkenbaarheid
Een logo werkt goed als het uitspreekt wat je doet. Ook is het prettig als je logo van veraf al herkenbaar is.

Toepasbaarheid
Je logo wordt opgeleverd voor beeldschermgebruik (RGB), full color (CMYK) en drukwerk (PMS). Alleen dan kan je logo eenduidig worden doorgevoerd op alle soorten drukwerk.

1.000 Visitekaartjes + ontwerp

De visitekaartjes worden bedrukt op 400 grams papier met een hoogwaardige, mat gefolieerde afwerking in het formaat 85 x 55 mm. Wij bedrukken de kaartjes op beide zijden en op verschillende papiersoorten.

1.000 Briefpapier + ontwerp

Je briefpapier wordt in A4 formaat bedrukt op 90 grams offset wit papier.

1.000 Enveloppen + ontwerp

De C5 enveloppen hebben een adresvenster aan de linkerkant en we kunnen de enveloppen zowel op de voor- als achterkant bedrukken.

250 Pennen + ontwerp

Als je pennen bestelt, wordt je logo op de schacht van de pen bedrukt. Er is keuze uit diverse kleuren, waaronder rood, blauw, grijs, wit of lichtgroen.

250 Notitieblokken + ontwerp

De notitieblokken worden bedrukt met je logo en bedrijfsgegevens. De blokken worden geleverd in A5 formaat in 90 grams offset wit papier. Eén blok bevat 50 vellen.

Waarom betaal ik maandelijks €19,- ?

Webhosting

Voor je website is schijfruimte gereserveerd. Wij hosten je website op ons eigen hoogwaardig en stabiel platform. Wij garanderen hierdoor een uptime van onze servers van 99,8%.

Zakelijke e-mailadres (1x)

Mail jij nog steeds uit met je gmail- of hotmailaccount? Maak gebruik van een zakelijk e-mailadres die aansluit bij je domeinnaam voor een zakelijk karakter en herkenbaarheid. Je e-mailadres wordt dan bijvoorbeeld info@website24.nl.

Dagelijkse backup van je e-mailadres

Stel dat je computer crashed, je een virus hebt of je computer gestolen wordt. Hierdoor gaat al je e-mail verloren. Daarom maken we dagelijks een back-up van je e-mailadres zodat je belangrijke gegevens nooit verloren gaan.

Inzicht in bezoekersaantallen

Wij maken een account aan bij Google Analytics waardoor je eenvoudig inzicht krijgt in het aantal bezoekers. We meten via welk kanaal je bezoeker op je website komt zodat wij jouw marketingstrategie hier beter op kunnen afstemmen. Maandelijks ontvang je van ons een rapportage.

Maandelijkse (beveiligings)updates

Wordpress websites zijn onveilig (bron), daarom maken wij gebruik van ons eigen ontwikkelde systeem. Maandelijks wordt ons systeem geüpdatet om de gevaren van buitenaf tegen te houden.

Toegang tot ons CMS

Om zelf teksten en beeldmateriaal te kunnen aanpassen, krijg je toegang tot ons CMS-systeem. Daarmee houd je je website altijd up-to-date.

Persoonlijke ondersteuning

Is je huidige webbouwer slecht te bereiken? Als je ons belt, heb je binnen 24 seconden contact en we zorgen voor een snelle afhandeling. Zo kun je meteen weer verder met je werk.

Interesse! Voorbeeld?