Website Medium €700,-

Wil je gebruikmaken van een zakelijk e-mailadres, dan biedt Pakket Medium deze mogelijkheid. Naast een zakelijk of modern design wordt je website opgeleverd in de juiste bedrijfskleuren die aansluiten bij je huisstijl. We staan dagelijks voor je klaar en je krijgt toegang tot het beheren van teksten en beeldmateriaal.

Je betaalt per maand € 20,- en de investering is éénmalig € 700,-. Wil je geheel ontzorgd worden en gebruik maken van onze All-in service? Kies dan voor ons Large pakket.

Waarom betaal ik éénmalig €700,- ?

Onbeperkt aantal pagina's

Gewoon genoeg pagina's om te vullen met al jouw informatie!

Zakelijk of modern design

Zonder toeters en bellen straal je rust en eenvoud uit. Het gaat er immers om dat je boodschap goed en snel overkomt. Leid je bezoeker daarom niet af! Je kunt kiezen uit een zakelijke of moderne uitstraling.

Mobielvriendelijk

Je website wordt op ieder apparaat goed weergegeven zodat je bezoeker geen moeite hoeft te doen om je informatie te kunnen lezen. Dit is een absolute meerwaarde voor de vindbaarheid binnen Google.

Kant-en-klaar opgeleverd

Wij bedoelen hiermee: aanmelden bij Google, instellen van je e-mailboxen, social media links koppelen en verwerken van alle feedback. Tevredenheid is ons streven. Dat bereiken we door nauwkeurig te werken en duidelijk met je te communiceren.

Binnen 24 uur online

Nadat je alle teksten en fotomateriaal hebt aangeleverd, zorgen wij er voor dat je binnen 24 uur je nieuwe website aan iedereen kunt laten zien.

Opmaak in bedrijfskleuren

Je kiest niet zomaar een paar kleuren voor op je website. We kijken bewust naar je logo en huisstijl. Heb je nog geen logo of huisstijl? Vraag om een huisstijlhandboek en maak je geen zorgen meer om verschil in je bedrijfskleuren.

Documenten toevoegen

Als je lange bestanden zoals algemene voorwaarden of prijslijsten op je website wilt tonen, is het handig om een PDF beschikbaar te stellen. Dat scheelt ruimte en het staat netjes opgeruimd. Voeg de documenten toe en plaats ze op de juiste pagina.

Fotoalbums toevoegen

Om je tekst te kunnen verduidelijken door foto's toe te voegen, kun je gemakkelijk fotoalbums aanmaken en koppelen aan de betreffende pagina's.

Waarom betaal ik maandelijks €20,- ?

Webhosting

Voor je website is schijfruimte gereserveerd. Wij hosten je website op ons eigen hoogwaardig en stabiel platform. Wij garanderen hierdoor een uptime van onze servers van 99,8%.

Inzicht in bezoekersaantallen

Wij maken een account aan bij Google Analytics waardoor je eenvoudig inzicht krijgt in het aantal bezoekers. We meten via welk kanaal je bezoeker op je website komt zodat wij jouw marketingstrategie hier beter op kunnen afstemmen. Maandelijks ontvang je van ons een rapportage.

Maandelijkse (beveiligings)updates

Wordpress websites zijn onveilig (bron), daarom maken wij gebruik van ons eigen ontwikkelde systeem. Maandelijks wordt ons systeem geüpdatet om de gevaren van buitenaf tegen te houden.

Toegang tot ons CMS

Om zelf teksten en beeldmateriaal te kunnen aanpassen, krijg je toegang tot ons CMS-systeem. Daarmee houd je je website altijd up-to-date.

Persoonlijke ondersteuning

Is je huidige webbouwer slecht te bereiken? Als je ons belt, heb je binnen 24 seconden contact en we zorgen voor een snelle afhandeling. Zo kun je meteen weer verder met je werk.

Interesse! Voorbeeld?