Website Small €200,-

Met dit websitepakket kun je als starter prima uit de voeten. Maar dit pakket werkt ook goed naast je huidige website. Hij wordt kant-en-klaar opgeleverd in jouw bedrijfskleuren zodat dit aansluit bij je huisstijl. Je website is goed leesbaar op een desktop en alle mobiele apparaten.

Je betaalt per maand € 15,- en de investering is éénmalig € 200,-. Wil je een zakelijk of modern design en een zakelijk e-mailadres? Bekijk ons Medium pakket.

Waarom betaal ik éénmalig €200,- ?

1 Pagina website

Op één pagina alle bedrijfsgegevens beschikbaar voor je bezoeker. In een oogopslag leest je bezoeker alles over je bedrijf. Veel call-to-action, genoeg ruimte voor informatie en een Google Maps kaartje voor de vindbaarheid.

Standaard design

Zonder toeters en bellen straal je rust en eenvoud uit. Het gaat er immers om dat je boodschap goed en snel overkomt. Leid je bezoeker daarom niet af!

Mobielvriendelijk

Je website wordt op ieder apparaat goed weergegeven zodat je bezoeker geen moeite hoeft te doen om jouw informatie te kunnen lezen. Dit is een absolute meerwaarde voor de vindbaarheid binnen Google.

Kant-en-klaar opgeleverd

Wij bedoelen hiermee: aanmelden bij Google, aangeleverde teksten en foto's plaatsen en verwerken van alle feedback. Tevredenheid is ons streven. Dat bereiken we door nauwkeurig te werken en duidelijk met je te communiceren.

Opmaak in bedrijfskleuren

Je kiest niet zomaar een paar kleuren voor op je website. We kijken bewust naar je logo en huisstijl. Heb je nog geen logo of huisstijl? Vraag om een huisstijlhandboek en maak je geen zorgen meer om verschil in je bedrijfskleuren.

Waarom betaal ik maandelijks €15,- ?

Webhosting

Voor je website is schijfruimte gereserveerd. Wij hosten je website op ons eigen hoogwaardig en stabiel platform. Wij garanderen hierdoor een uptime van onze servers van 99,8%.

Inzicht in bezoekersaantallen

Wij maken een Google Analytics account aan waardoor je eenvoudig inzicht krijgt in het aantal bezoekers. We meten via welk kanaal je bezoeker op je website komt zodat wij jouw marketingstrategie hier beter op kunnen afstemmen. Maandelijks ontvang je van ons een rapportage.

Maandelijkse (beveiligings)updates

Wordpress websites zijn onveilig (bron), daarom maken wij gebruik van ons eigen ontwikkelde systeem. Maandelijks wordt ons systeem geüpdatet om de gevaren van buitenaf tegen te houden.

Toegang tot ons CMS

Om zelf teksten en beeldmateriaal te kunnen aanpassen, krijg je toegang tot ons CMS-systeem. Daarmee houd je je website altijd up-to-date.

Persoonlijke ondersteuning

Is je huidige webbouwer slecht te bereiken? Als je ons belt, heb je binnen 24 seconden contact en we zorgen voor een snelle afhandeling. Zo kun je meteen weer verder met je werk.

Interesse! Voorbeeld?